Hoppa till innehållet

Inrikes

Nu bygger vi i trä!

Skärgårdshus i massivt trä. Elin och Mats Buchmayer har haft som intention att göra så liten åverkan som möjligt på naturen omkring. Huset är extremt tyst och luktar gott av träet.
Skärgårdshus i massivt trä. Elin och Mats Buchmayer har haft som intention att göra så liten åverkan som möjligt på naturen omkring. Huset är extremt tyst och luktar gott av träet. Bild: Arkitekt: Torbjörn Gudmundsson

Kloka hem.

Det byggs i trä som aldrig förr. Just nu händer det massor inom träbyggande både i Sverige och resten av världen – det är klimatsmart, går snabbt att bygga och är vackert. Kloka hem ser början på en ny trähusepok där allt fler upptäcker träets oändliga möjligheter.

Det byggs i trä som aldrig förr. Trä är ett långsiktigt ekologiskt hållbart material med oändliga möjligheter. Det är klimatsmart, enkelt och vackert. Just nu händer det massor inom träbyggande både i Sverige och resten av världen. Ökade miljökrav och förändrade byggregler för flervåningshus i trä har gett träbyggandet en rejäl skjuts framåt. Kloka hem ser början på en ny trähusepok där vi kan förvänta oss spännande träbyggnander i framtiden.

Vill du fortsätta läsa?

Bli prenumerant på Kloka hem!
Om du redan är det loggar du in här .

Betala per månad

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas varje månad. Avsluta när du vill.

Årsprenumeration

Från

Din prenumeration på Kloka hem förnyas årsvis. Avsluta när du vill.

Detta ingår:

  • Alla nummer av Kloka hem
  • Läs tidningen digitalt när du vill
  • Läs låsta artiklar på klokahem.etc.se
  • Tillgång till arkivet på sajt och i app
  • Garanterat inga fossila annonser
00:00 / 00:00